058-2121566

Brongers Cafetaria Zus & Zo

小吃店 | Brongers Cafetaria Zus & Zo | Leeuwarden

轻松惬意的周末,我们给您提供一个悠闲舒适的聚会地点。 Brongers Cafetaria Zus & Zo 精选新鲜食材,只为给您最好味道!小吃店一直都是上班族的最爱。 您可以坐在我们舒适的长椅上惬意的享受美食。

Top 小吃店 酒水饮料种类丰富

荷兰菜用新鲜食材精心烹制,给您绝妙味觉享受。 本店美味快餐 和 沙拉吧深受顾客喜爱和推崇。 维生素丰富的果昔、咖啡、清凉的饮料、香醇浓郁的葡萄酒、绝无仅有的精酿啤酒、清凉的啤酒、含酒精的酒、鲜榨的果汁 和 热热的茶 当然是和 风味独特的炸肉排、三明治 或 汉堡最配啊! 冰淇淋、糕点 和 新鲜面包让您收获满满的甜蜜和幸福。 吃早餐、早午餐、午餐 或 是晚餐?我们当然是您的首选! [[[食疗以及限定营养餐]]] 本店独家配方的蛋奶素餐餐点保证让您眼前一亮。 唯美食与健康不可辜负!让我们给您健康养生的味蕾享受!

祝您有个愉快的夜晚!

为了让每一位客人通行无阻,本店设有特殊通道。 还在为爱宠不能进餐厅而烦恼吗?我们帮您解决!本店允许携带宠物。 欢迎您的光临!我们期待着陪您度过愉快的晚餐时光。 现金、借记卡 和 免触式银行卡种支付方式,随您选择。 不方便在店里用餐的客人,也可以选择我们的外送或外带服务。 本店每周营业5天,营业时间为11:00 – 19:00。星期天 和 星期一 为休息日。

位置

Show Map

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Nieuwestad 37, 8911CH Leeuwarden, 荷兰

我们的 营业时间

星期一
打烊
星期二
11:00 上午 – 07:00 下午
星期三
11:00 上午 – 07:00 下午
星期四
11:00 上午 – 07:00 下午
星期五
11:00 上午 – 07:00 下午
星期六
11:00 上午 – 07:00 下午
星期日
打烊

可用 支付方式

关于我们

Bedrijven

Bedrijven

Lunch of Plate service

Wilt u uw personeel trakteren op een overheerlijke maar vooral ook betaalbare lunch of diner? Bij ons krijgt u veel waar voor uw geld!


Onze lunchgerechten variëren van witte of bruine stokbroodjes met verse zalmsnippers, kipkerrie, rosbief en nog zoveel meer. Ook een broodje kroket zullen uw werknemers ongetwijfeld kunnen waarderen.

Interesse?

U kunt altijd vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden!

Huzaren salades voor de feestdagen

Huzaren salades voor de feestdagen

Met of zonder vis...

De feestdagen komen er weer aan maar gezien de huidige maatregelen van de overheid zullen meer mensen het met hun eigen gezin of in kleine kring vieren. 

We hebben speciaal voor deze feestdagen een huzarensalade gemaakt die geschikt is voor kleine gezelschappen.


Huzarensalade 4 personen     -  20 euro

Huzarensalade 4 personen     

met vis                                          -  25 euro


Uiteraard verzorgen we ook grotere salades! Nieuwsgierig?

Bel of mail ons naar de mogelijkheden!

Mail: brongerscafetaria@gmail.com

tel:    058-2121566


Houd er rekening mee dat u een salade 5 dagen van tevoren besteld, zo kunnen wij zorgen dat iedereen een verse salade kan krijgen!

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Ook met de boot

Leeuwarden is prachtig en helemaal vanaf het water. Mocht u nu op een mooie dag langs komen varen, dan kunt u ook afhalen vanaf het water!

Onze cafetaria ligt pal aan de binnengracht en vlak voor het pand is een klein trappetje en verderop de aanlegstijger van de praamboten
(zie foto).

Een stukje historie

Een stukje historie

Er was eens....

Onze cafetaria heeft al een lange geschiedenis. Nadat er jaren een apotheek (Uffely) in het pand aan de Nieuwestad was gevestigd werd het in 1956 opgekocht door de heer Berend Bronger. Hij veranderde de apotheek in 1 van de eerste cafetaria's van Leeuwarden, waar je de snackjes uit de "muur" kon pakken. Hij noemde de cafetaria Brongers Automatiek en maakte naam in de stad. Hij heeft de zaak later verbouwd en gaf er een nieuwe naam aan:  Bee Bee's Eatcorner.

Inmiddels  was zijn dochter Janneke getrouwd met Lodewijk Leemburg die uiteindelijk de zaak heeft overgenomen en het weer nieuw leven heeft ingeblazen. Nadat hij de zaak met liefde en veel plezier had gerund hebben in 2019 zijn twee dochters de zaak overgenomen, waarmee ook de nieuwe aanpassing van de naam kwam, Brongers Zus & Zo.

Met nu de derde generatie aan het roer hopen we u zoals alle jaren hiervoor van dienst te zijn. Wees welkom!


Vriendelijke groet Jildou & Fardau

Ondernemen in Coronatijd

Ondernemen in Coronatijd

Brongers Zus en Zo

Door de nieuwe regels van de laatste persconferentie op 13 oktober 2020 mogen wij helaas binnen en buiten geen gasten meer ontvangen.

Vanaf 14 oktober zijn wij dan ook geopend voor afhaalbestellingen via ons loket aan de zijkant van het pand (ons ijscoraam) Hier kun je nog steeds alles bij ons bestellen om lekker mee te nemen in de hand of om mee te nemen naar huis of elders.  We hopen jullie nog steeds te mogen verwennen! Ook in deze tijd staan wij graag voor u klaar!

我们的 服务

一览 无遗

Send us your message

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。 Please enter a valid email address
请输入您的电话号码。 Please enter a valid phone number
请输入您的主题。
请输入您的消息。
您的消息已发送。 我们将尽快作出回复。
消息发送失败。
Twitter_Logo_Blue